De coolste programmeerclub van Almere!

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en super geïnteresseerd in zelf games maken en programmeren? Kom dan naar CoderDojo Almere in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad waar wij met een club enthousiaste kinderen en jongeren aan de slag gaan met uitdagende projecten! Dit programmeerevent zal éénmaal per maand op zaterdagmiddag plaatsvinden. Momenteel zijn we aan het kijken of we ook in Almere Poort kunnen starten, want er zijn zoveel kinderen die zich aanmelden! Dat is natuurlijk supergaaf! In 2021 gaan wij ook van start in Almere Buiten!

This image has an empty alt attribute; its file name is 20191005_104437-1024x768.jpg

De eerstvolgende CoderDojo is op zaterdag 3 juli. Dit keer met een Hack-lesje over veilig inloggen en zelf aan de slag met een Scratch of Python project.
Deze les vindt plaats op zaterdag 3 juli van 13 tot 15 uur in het Nieuwe Lab bij de jeugdafdeling en is geheel kosteloos.
Er zijn maar beperkt plaatsen; dus meld je nu aan!

Voor kaartjes ga naar https://zen.coderdojo.com/dojos/nl/almere/almere-denieuwe-bibliotheek

Ben je onder de 12 jaar dan dient er altijd een ouder of begeleider in de bibliotheek aanwezig te zijn.

Wij zoeken dringend vrijwilligers!!! Vind je het coachen van kinderen leuk en heb je affiniteit met programmeren? Meld je dan aan als vrijwilliger. We komen eenmaal per maand samen en leren kinderen dan de beginselen van het programmeren. In 2021 gaan we ook van start in Almere Buiten en kijken we naar de mogelijkheden voor Almere Poort. Dus als je ons wil helpen, mail ons op contact@coderdojo-almere.nl

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met de organisatie via de mail contact@coderdojo-almere.nl

We zien je graag in de bieb bij CoderDojo Almere! Check ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/coderdojoalmere/