De coolste programmeerclub van Almere!

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en super geïnteresseerd in zelf games maken en programmeren? Kom dan naar CoderDojo Almere in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad waar wij met een club enthousiaste kinderen en jongeren aan de slag gaan met uitdagende projecten! Dit programmeerevent zal éénmaal per maand op zaterdagmiddag plaatsvinden. Momenteel zijn we aan het kijken of we ook in Almere Poort kunnen starten, want er zijn zoveel kinderen die zich aanmelden! Dat is natuurlijk supergaaf!

This image has an empty alt attribute; its file name is 20191005_104437-1024x768.jpg

De data voor 2020 zijn zaterdag 7 maart 2020 tussen 13 en 15 uur (VOL), zaterdag 4 april 2020 tussen 13 en 15 uur, zaterdag 2 mei 2020 tussen 13 en 15 uur en zaterdag 6 juni tussen 13 en 15 uur. More dates coming soon! Voor kaartjes ga naar https://zen.coderdojo.com/dojos/nl/almere/almere-denieuwe-bibliotheek

Ben je onder de 12 jaar dan dient er altijd een ouder of begeleider in de bibliotheek aanwezig te zijn.

Wij zoeken dringend vrijwilligers!!! Vind je het coachen van kinderen leuk en heb je affiniteit met programmeren? Meld je dan aan als vrijwilliger. We komen eenmaal per maand samen op zaterdag in de Nieuwe Bieb en leren kinderen dan van 13 tot 15 uur de beginselen van het programmeren. Binnenkort willen we op een doordeweekse middag van start in Almere Poort. Ook hiervoor zoeken wij vrijwilligers.

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met de organisatie via telefoonnummer 0622111636 of via de mail contact@coderdojo-almere.nl

We zien je graag in de bieb bij CoderDojo Almere! Check ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/coderdojoalmere/

Groet, Vanessa Bakker – organisator CoderDojo Almere

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *